dijous, 13 d’octubre del 2011

Material per enviar a l'escola Ruben Dario

Hola mestres de l'escola!
L'escola amb la que estam agermanats, Ruben Dario de Nicaragua, ens ha proposat que durant aquest curs fessim feina sobre seguretat alimentària: cultius, adobs, tipus de productes químics utilitzats, les repercusions en el medi ambient, els cultius ecològics, la reforestació, mesures higièniques en relació a l'alimentació, ... elaborassim material i l'enviassim a Nicaragua.
Haurieu de parlar-ne en cicle i fer arribar a través del bloc (fent comentaris) o parlant amb mi (Alicia) allò que voleu treballar.
Ho hauria de saber abans de que acabi el mes d'octubre per poder enviar-ho a Nicaragua abans que ells acabin el curs (Novembre).

Hi ha material que ens envien des de l'escola agermanada que seria interessant mostrar als nostres alumnes. Si ho voleu no teniu més que demanar-ho i després tornar-ho.


Gràcies i esper comentaris i propostes

2 comentaris:

  1. Les mestres del primer cicle hem pensat que treballarem amb els alumnes el dia que berenam de fruita. Per què berenam de fruita? Quines fruites menjam? d'on venen aquestes fruites? com les duim a l'escola?...

    ResponElimina
  2. LA NOSTRA PROPOSTA DE TREBALL AMB ELS INFANTS SOBRE LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA, PER DESPRÉS ENVIAR-NE UNA MOSTRA A NICARAGUA SERÀ:

    -A TRES ANYS (LES AULES DEL TENIS I DE LA NATACIÓ) TREBALLAREM LA HIGIENE DE LES MANS ABANS I DESPRÉS DE MENJAR.

    -A QUATRE ANYS (LES AULES DE LA GIMNÀSIA ARTÍSTICA I DE L'ESGRIMA) TREBALLAREM LA HIGIENE BUCAL.

    -A CINC ANYS (LES AULES DE L'HARTEREOFILIA,DE LA HÍPICA I DEL PATINATGE ARTÍSTIC) TREBALLAREM TAMBÉ LA HIGIENE BUCAL PERÒ RELACIONADA AMB LES DENTS DE LLET I AMB LES DEFINITIVES.

    ResponElimina